Calitate

Cultiva-ti pasiunea pentru calitate! Merita! Si nu costa mai mult, ci adesea costa mai putin decat atunci cand alegi lucruri de calitatea a doua”.   — David J. Schwartz.

Echipamentele din gama Adexx sunt destinate testarii, masurarii, controlului si in general pentru imbunatatirea produselor, oferind siguranta ca sunt realizate conform specificatiilor si se vor comporta in timp conform asteptarilor.
Colaboram direct doar cu producatori, ceea ce asigura flexibilitate si rapiditate in rezolvarea problemelor de natura tehnica, service & calibrare, producatori specializati pe un anumit segment, cu facilitatii proprii de productie in Anglia, Germania, Italia si SUA, ceea ce garanteaza calitate, precizie si stabilitate in timp.

Fiind specializati in domeniul momentelor de torsiune si al fortelor si in urma experientei de cativa ani, am reusit separarea si pastrarea produselor care prezinta un nivel bun de calitate si stabilitate in timp. Ne implicam de asemenea in colectarea a cat mai multe informatii despre aplicatii pentru a putea oferi produsul corect.

In plus fata de elementele legate de calitate si stabilitate, mai sunt cele legate de precizie si garantarea acesteia prin certificate. 95% dintre produse se livreaza cu rapoarte de calibrare dupa proceduri interne, existand de asemenea posibilitatea livrarii produselor cu certificate emise sub acreditare ISO 17025. Asiguram de asemenea recertificare.

In ceea ce priveste pretul, sau mai exact costul, pot exista situatii in care, pentru un produs se plateste mai mult decat valoarea lui reala, datorita numelui producatorului, sau datorita lantului de distributie, dar si mai multe situatii, in care economia initiala creaza probleme serioase dupa. Este verificat faptul ca un produs de calitate, cu un cost initial (aparent) mai ridicat, duce in timp la cheltuieli totale mai mici, rezultate mai bune si timp salvat.