Firma

Asiguram din 2008 vanzare, etalonare, service, precum si consultanta in domeniile masurarii momentelor de torsiune si al fortelor.
Gama de produse consta in diverse modele de chei dinamometrice, surubelnite dinamometrice, surubelnite electrice, multiplicatoare de moment, testere de moment, traductoare de moment, dinamometre analogice sau digitale, traductoare de forta, standuri pentru tractiune/compresiune manuale si motorizate, precum si accesorii de fixare.
Toate produsele sunt realizate de firme specializate, cu facilitati in Europa si SUA, toate fiind insotite de rapoarte de calibrare sau certificate de calibrare cf. ISO17025.
Suntem axati pe calitate, mai putin pe cantitate, planurile de viitor fiind de a ne rezuma strict la domeniul existent, dar de a-l dezvolta din punct de vedere al gamei, al calitatii, suportului tehnic si al serviciilor de calibrare. Facem mai putin, dar mai bine.

Avantajele colaborarii cu Adexx in domeniile momentelor de torsiune si al fortelor.
Toate produsele din gama Adexx sunt testate si analizate din 2008, produse care si-au dovedit durabilitatea si precizia in timp.
Pe langa calitate – de baza in politica Adexx, am ales sa promovam doar acele produse pentru care putem asigura livrari rapide, service, piese de schimb si pentru care exista proceduri de ajustare atunci cand se constata depasiri ale limitelor admise.
Pe langa criteriile mai sus mentionate si avandu-se in vedere accentul pe respectarea standardelor, am obtinut in 2012 atestarea BRML pentru laboratorul destinat etalonarii cheilor si surubelnitelor dinamomentrice pana la 2000Nm cf. ISO 17025.
Nu promovam preturi mici, ci promovam cu convingere produse si servicii de calitate, care in timp duc la rezultate mai bune si costuri generale mai mici.
De asemenea, ne ghidam dupa mai multe principii solide, iar unul dintre ele, pe care il aplicam zilnic (tradus din germana) este “un om, un cuvant”.