Calitate

Cultiva-ti pasiunea pentru calitate! Merita! Si nu costa mai mult, ci adesea costa mai putin decat atunci cand alegi lucruri de calitatea a doua”.   — David J. Schwartz.

Produsele profesionale destinate aproape oricarei industrii din gama Adexx sunt adresate testarii, masurarii, controlului si in general pentru imbunatatirea produselor. Oferim siguranta ca sunt realizate conform specificatiilor si se vor comporta in timp conform asteptarilor.
Colaboram direct doar cu producatori. Aceasta asigura flexibilitate si rapiditate in rezolvarea problemelor de natura tehnica, service & calibrare. Producatorii sunt specializati pe un anumit segment, cu facilitatii proprii de productie in Anglia, Germania, Italia si SUA. Aceasta  garanteaza calitate, precizie si stabilitate in timp.

Fiind specializati in domeniul momentelor de torsiune si al fortelor si in urma experientei de peste 10 ani, am reusit filtrarea si pastrarea produselor care prezinta un nivel bun de calitate si stabilitate in timp. Ne implicam de asemenea in colectarea a cat mai multe informatii despre aplicatii pentru a putea oferi produsul corect. Monitorizam intreaga activitate a firmei, printre altele, achizitii, fabricarea produselor, livrarea catre clienti si servicii post livrare.

In plus fata de elementele legate de calitate si stabilitate, mai sunt cele legate de precizie si garantarea acesteia prin certificate. Majoritatea produselor se livreaza cu certificate de calibrare din productie. Exista de asemenea posibilitatea livrarii produselor cu certificate emise sub acreditare ISO 17025. Asiguram recertificare. De asemenea, firma noastra detine un certificat de Management al Calitatii in conformitate cu ISO 9001.

In ceea ce priveste pretul, sau mai exact costul, pot exista situatii in care, pentru un produs se plateste mai mult decat valoarea lui reala. Aceasta datorita numelui producatorului sau datorita lantului de distributie. Exista insa mai multe situatii in care economia initiala creaza probleme serioase dupa. Este verificat faptul ca un produs de calitate, cu un cost initial (aparent) mai ridicat, duce in timp la cheltuieli totale mai mici, rezultate mai bune si timp salvat.

Certificat ISO 9001

Adexx Youtube