Consultanta si solutii

Consultanta, teste, solutii

Daca timpul limitat nu permite cautarea/alegerea produselor pe pagina de Internet, va rugam sa ne trimiteti cateva detalii si revenim in cel mai scurt timp cu varianta pe care o consideram optima, cu detalii complete tehnice si economice.

De asemenea, orice idee aveti de imbunatatire a unui proces, a metodei de strangere, masurare sau testare in proces, calibrare scule de strangere, etc.., dar pentru care nu exista un punct de pornire, va rugam sa ne transmiteti detalii. Revenim cu un raspuns rapid si realistic in cel mai scurt timp, indiferent de natura lui.

Pentru o selectie optima a echipamentelor ce urmeaza a fi achizitionate, oferim posibilitatea testarii lor sau a unor modele similare existente in stoc. In vederea determinarii capacitatii necesare, oferim de asemenea posibilitatea de a efectua anumite masuratori:

– masuratori si teste cu chei dinamometrice cu ceas sau digitale.
– masuratori si teste cu traductoare statice de moment.
– teste cu aparate digitale pentru etalonarea cheilor dinamometrice in varianta simpla sau cu posibilitate de emitere automata a certificatului cf. ISO6789.
– masuratori si teste cu traductoare rotative de moment cu masurare de unghi si turatie + software cu posibilitate de trasare grafice si salvare a inregistrarilor.
– teste tractiune/compresiune cu stand motorizat, traductor deplasare si software cu posibilitate de salvare date si trasare grafice.

teste-adexx2