Adexx Sibiu

Instrumente pentru moment, forta si presiune

adexx-sigla

Inca din 2008, Adexx Sibiu se ocupa cu asigurarea de echipamente, etalonare, service precum si consultanta in domeniile masurarii momentelor de torsiune, a fortelor si a presiunii. Fiecare din produsele pe care Adexx Sibiu le furnizeaza e realizat de firme cu traditie de zeci de ani, cu facilitati de productie in Europa si in SUA. Marea majoritate a produselor sunt insotite de certificate de calibrare inca din productie. La cerere, Adexx Industry asigura certificate de calibrare in conformitate cu ISO17025, si re-certificare, acolo unde este cazul. Totodata, firma noastra detine si un certificat de Management al Calitatii in conformitate cu ISO9001.

Faptul ca avem colaborari doar cu producatori asigura flexibilitate si rapiditate in rezolvarea problemelor de natura tehnica, service si calibrare. Am furnizat / furnizam solutii in domeniul masurarii de moment, forta si presiune unor companii precum: Key Safety Systems, Zoopas Industries Romania, Plexus Services Ro, Regenersis (Bucharest), Harting Romania Manufacturing, Metaplast, Hella Romania, Autoliv Romania, GDS Manufacturing Services, Elba, Emerson, Intrarom, SIT Romania, Continental Automotive Romania.

La Adexx Sibiu incercam sa ne axam mai mult pe calitate si cat mai putin pe cantitate. In activitatea noastra zilnica alegem sa ne ghidam dupa multe principii solide si sanatoase, unul dintre acestea fiind “un om, un cuvant”. Am ales sa promovam doar produse pentru care sa putem asigura livrari rapide, recalibrare, service si piese de schimb. Cu toate ca nu promovam preturi mici, promovam cu convingere produse si servicii de calitate, care intre timp duc la rezultate mai bune si la costuri generale mai mici. Este un fapt cert ca un produs de calitate, cu un cost initial in aparenta ridicat, duce in timp la cheltuieli totale mai mici, rezultate mai bune si timp salvat.

De asemenea, Adexx Sibiu furnizeaza solutii in domeniul masurarii de moment, forta si presiune universitatilor tehnice din Romania, precum: Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava, Universitatea Tehnica “Ghe. Asachi” Iasi, Universitatea Transilvania Brasov, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Politehnica din Timisoara, Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacau, Universitatea din Pitesti sau Universitatea Babes Bolyai Cluj.

In plus, colaboram si cu laboratoare de etalonari si institute de cercetare