Firma

Firma noastra asigura din 2008 echipamente, etalonare, service, precum si consultanta in domeniile masurarii momentelor de torsiune, a fortelor si a presiunii.

Gama noastra  consta in diverse modele de produse. Chei dinamometrice, surubelnite dinamometrice, surubelnite electrice, multiplicatoare de moment, testere de moment sunt produsele noastre de varf.

De asemenea suntem specializati pe traductoare de moment, dinamometre analogice sau digitale. Traductoare de forta, standuri pentru tractiune/compresiune manuale si motorizate se regasesc in gama noastra de produse. Nu in ultimul rand comercializam si manometre digitale si traductoare de presiune.

Toate produsele sunt realizate de firme specializate. Facilitatile de productie sunt in Europa si SUA.  Majoritatea produselor sunt insotite de certificate de calibrare din productie. La cerere asiguram certificate de calibrare cf. ISO17025.

Suntem axati pe calitate, mai putin pe cantitate. Planurile noastre de viitor sunt de a ne rezuma strict la domeniul existent. Dorim sa-l  dezvoltam din punct de vedere al gamei, al calitatii, al timpilor de livrare, suportului tehnic si al serviciilor de calibrare. Incercam sa facem mai putin, dar mai bine.

Avantajele colaborarii cu Adexx
Majoritatea produselor din gama sunt testate si analizate din 2008, produse care si-au dovedit durabilitatea si precizia in timp.
Pe langa calitate – de baza in politica Adexx, am ales sa promovam doar acele produse pentru care putem asigura livrari rapide, service, piese de schimb si pentru care exista proceduri de ajustare atunci cand se constata depasiri ale limitelor de precizie admise.
Pe langa criteriile mai sus mentionate si avandu-se in vedere accentul pe calitate, am obtinut in August 2018 si certificarea ISO9001.
Nu promovam preturi mici, dar promovam cu convingere produse si servicii de calitate, care in timp duc la rezultate mai bune si costuri generale mai mici.
In activitatea zilnica ne ghidam dupa mai multe principii solide, unul dintre ele fiind “un om, un cuvant”.