Firma

Incercam o viziune moderna asupra solutiilor pentru testarea fortelor si pentru testarea si aplicarea momentelor de torsiune.
Asiguram din 2008 vanzare, etalonare, service, precum si consultanta.
Gama de produse consta in diverse modele de dinamometre analogice sau digitale, standuri pentru acestea, accesorii de fixare, testere de moment, traductoare de moment si forta, chei dinamometrice, surubelnite dinamometrice sau multiplicatoare de moment.
Toate produsele sunt realizate de firme specializate, cu facilitati in Europa si SUA, toate insotite de rapoarte de calibrare sau certificate cf. ISO17025.watch_for_future
Suntem axati pe calitate, mai putin pe cantitate, planurile de viitor fiind de a ne rezuma strict la domeniul existent, dar de a-l aprofunda din punct de vedere al completarii gamei, al calitatii, suportului tehnic si al serviciilor de calibrare. Incercam sa facem putin dar bine si gandim pe termen lung.

Avantajele colaborarii cu Adexx in domeniile momentelor de torsiune si al fortelor.
Toate produsele din gama Adexx sunt testate si analizate din 2008, produse care si-au dovedit durabilitatea si precizia in timp.
Pe langa calitate – de baza in politica Adexx, am ales sa promovam doar acele produse pentru care putem asigura livrari rapide, service, piese de schimb si pentru care exista proceduri de ajustare atunci cand se constata depasiri ale limitelor admise.
Pe langa criteriile mai sus mentionate si avandu-se in vedere accentul pe respectarea standardelor, am obtinut in 2012 atestarea BRML pentru laboratorul destinat etalonarii cheilor si surubelnitelor dinamomentrice pana la 2000Nm cf. ISO 17025.
Nu promovam preturi mici, dar promovam cu convingere produse si servicii de calitate, care in timp vor duce cu siguranta la rezultate mai bune si costuri generale mai mici.
Ne ghidam dupa mai multe principii solide, unul dintre ele, pe care il aplicam zilnic (tradus din germana) este “un om, un cuvant”.