Furnizori

Gedore Torque

Gedore Torque Anglia (fosta Torqueleader), ofera de peste 70 de ani solutii in domeniul surubelnitelor si cheilor dinamometrice, precum si a sistemelor de verificare si calibrare.

Adexx - Gedore

Gedore

Gedore Germania produce din 1919 scule de mana industriale, precum si o gama complexa de echipamente pentru strangeri controlate, domeniu in care care firma Adexx este specializata.

Adexx - Kolver

Kolver

Kolver Italia produce din 1989 surubelnite electrice industriale. Ofera calitate excelenta, flexibilitate, livrari & service prompte, la preturi foarte competitive in raport cu piata.

Adexx - Ngineric

N-Gineric

Cu peste 20 de ani de experienta in compania detinuta anterior Microtec Systems, cei doi actionari si manageri tehnici au pornit de la 0 in 2011 cu N-Gineric (Germania), producand in prezent traductoare de moment rotative si statice cu tehnologie unica.

Adexx - Mark-10

Mark-10

Mark-10 SUA este din 1979 unul din “etaloanele” in domeniu – companie dedicata productiei de instrumente de masura si control pentru forte si momente de torsiune. Instrumentele Mark-10 isi dovedesc calitatea si precizia in numeroase aplicatii, in domenii precum automotive, medical, textile, farmaceutice, ambalaje, produse alimentare si multe altele.

Adexx - AEP

AEP Transducers

AEP Transducers Italia are peste 40 de ani de experienta in domeniul traductoarelor pentru momente de torsiune & forte si este cel mai cunoscut producator italian in domeniu. Este o companie flexibila, care ofera pe langa produsele standardizate si solutii speciale.