Catalog Adexx - Moment, Forta, Presiune

Catalog Adexx: instrumente de masurat moment, forta, presiune

Va punem la dispozitie un catalog Adexx in care veti gasi toate solutiile de masurat momentul, forta si presiunea. Toate produsele regasite in acest catalog Adexx sunt realizate de firme cu traditie de zeci de ani, cu facilitati de productie in Europa si Statele Unite ale Americii. Majoritatea produselor noastre sunt de asemenea insotite de certificate de calibrare inca din productie. Totodata, la cererea clientului, Adexx Industry asigura certificate de calibrare cf. ISO17025.

Acest catalog Adexx include chei dinamometrice, surubelnite dinamometrice, testere de moment, chei dinamometrice industriale, multiplicatoare, surubelnite electrice industriale, traductoare rotative si statice de moment, dinamometre, traductoare de forta si moment, standuri, traductoare de presiune si deplasare, dar si manometre digitale. Puteti viziona videoclipuri demonstrative aici.

 • GedoreTorque – Chei dinamometrice, surubelnite dinamometrice, testere de moment

  Gedore Torque Anglia (fosta Torqueleader), ofera de peste 70 de ani solutii in domeniul surubelnitelor si cheilor dinamometrice, precum si a sistemelor de verificare si calibrare.

 • Gedore – Chei dinamometrice industriale, multiplicatoare si testere de moment

  Gedore Germania produce din 1919 scule de mana industriale, precum si o gama complexa de echipamente pentru strangeri controlate, domeniu in care care firma Adexx este specializata.

 • Kolver – Surubelnite electrice industriale

  Kolver Italia produce din 1989 surubelnite electrice industriale. Ofera calitate excelenta, flexibilitate, livrari & service prompte, la preturi foarte competitive in raport cu piata.

 • N-Gineric – Traductoare rotative si statice de moment

  Cu peste 20 de ani de experienta in compania detinuta anterior Microtec Systems, cei doi actionari si manageri tehnici au pornit de la 0 in 2011 cu N-Gineric (Germania), producand in prezent traductoare statice si rotative de moment cu tehnologie unica.

 • Mark-10 – Dinamometre, traductoare de forta si moment, standuri

  Mark-10 SUA este din 1979 unul din „etaloanele” in domeniu – companie dedicata productiei de instrumente de masura si control pentru forte si momente de torsiune. Instrumentele Mark-10 isi dovedesc calitatea si precizia in numeroase aplicatii, in domenii precum automotive, medical, textile, farmaceutice, ambalaje, produse alimentare si multe altele.

 • AEP Transducers – Traductoare de forta, moment, presiune, deplasare

  AEP Transducers se bucura de o prezenta bine stabilita pe piata pentru proiectarea si producerea de traductoare de forta, moment, deplasare, presiune, manometre digitale, dinamometre, instrumente electronice si aplicatii software.

  Cu peste 40 de experienta în domeniul greutatii, fortei, presiunii, cuplului și deplasarii, produsele AEP sunt sinonime cu fiabilitatea, calitatea si durabilitatea.

Brosuri / Prezentari

 • Brosura Mark-10 in Romana

 • Solutii de Masurare Forta si Moment pentru Producatorii de Dispozitive Medicale

 • Solutii de Masurare Forta si Moment pentru Ambalaje