Cataloage

0GedoreTorque-Chei-surubelnite-dinamometrice-industriale-1

GedoreTorque – Chei dinamometrice, surubelnite dinamometrice, testere de moment

Gedore Torque Anglia (fosta Torqueleader), ofera de peste 70 de ani solutii in domeniul surubelnitelor si cheilor dinamometrice, precum si a sistemelor de verificare si calibrare.

Gedore

Gedore – Chei dinamometrice industriale, multiplicatoare si testere de moment

Gedore Germania produce din 1919 scule de mana industriale, precum si o gama complexa de echipamente pentru strangeri controlate, domeniu in care care firma Adexx este specializata.

Norbar-Chei-dinamometricemultiplicatoare-moment-industriale-1

Norbar – Chei dinamometrice industriale, multiplicatoare de moment

Norbar produce in Anglia din 1942 exclusiv echipamente pentru strangeri controlate si pentru calibrare. Adexx furnizeaza in Romania gama de chei dinamometrice industriale si multiplicatoare manuale de moment.

Kolver-Surubelnite-electrice-industriale

Kolver – Surubelnite electrice industriale

Kolver Italia produce din 1989 surubelnite electrice industriale. Ofera calitate excelenta, flexibilitate, livrari & service prompte, la preturi foarte competitive in raport cu piata.

N-gineric-surubelnite-electrice-de-precizie-si-traductoare-de-moment

N-Gineric – Traductoare rotative si statice de moment

Cu peste 20 de ani de experienta in compania detinuta anterior Microtec Systems, cei doi actionari si manageri tehnici au pornit de la 0 in 2011 cu N-Gineric (Germania), producand in prezent traductoare statice si rotative de moment cu tehnologie unica.

Mark 10

Mark-10 – Dinamometre, traductoare de forta si moment, standuri

Mark-10 SUA este din 1979 unul din “etaloanele” in domeniu – companie dedicata productiei de instrumente de masura si control pentru forte si momente de torsiune. Instrumentele Mark-10 isi dovedesc calitatea si precizia in numeroase aplicatii, in domenii precum automotive, medical, textile, farmaceutice, ambalaje, produse alimentare si multe altele.

AEP

Aep Transducers – Traductoare de forta, moment si presiune

AEP Transducers Italia are peste 40 de ani de experienta in domeniul traductoarelor pentru momente de torsiune & forte si este cel mai cunoscut producator italian in domeniu. Este o companie flexibila, care ofera pe langa produsele standardizate si solutii speciale.