Cataloage

0GedoreTorque-Chei-surubelnite-dinamometrice-industriale-1

GedoreTorque – Chei dinamometrice, surubelnite dinamometrice, testere de moment

Gedore Torque Anglia (fosta Torqueleader), ofera de peste 70 de ani solutii in domeniul surubelnitelor si cheilor dinamometrice, precum si a sistemelor de verificare si calibrare.

Gedore

Gedore – Chei dinamometrice industriale, multiplicatoare si testere de moment

Gedore Germania produce din 1919 scule de mana industriale, precum si o gama complexa de echipamente pentru strangeri controlate, domeniu in care care firma Adexx este specializata.

Kolver-Surubelnite-electrice-industriale

Kolver – Surubelnite electrice industriale

Kolver Italia produce din 1989 surubelnite electrice industriale. Ofera calitate excelenta, flexibilitate, livrari & service prompte, la preturi foarte competitive in raport cu piata.

N-gineric-surubelnite-electrice-de-precizie-si-traductoare-de-moment

N-Gineric – Traductoare rotative si statice de moment

Cu peste 20 de ani de experienta in compania detinuta anterior Microtec Systems, cei doi actionari si manageri tehnici au pornit de la 0 in 2011 cu N-Gineric (Germania), producand in prezent traductoare statice si rotative de moment cu tehnologie unica.

Mark 10

Mark-10 – Dinamometre, traductoare de forta si moment, standuri

Mark-10 SUA este din 1979 unul din “etaloanele” in domeniu – companie dedicata productiei de instrumente de masura si control pentru forte si momente de torsiune. Instrumentele Mark-10 isi dovedesc calitatea si precizia in numeroase aplicatii, in domenii precum automotive, medical, textile, farmaceutice, ambalaje, produse alimentare si multe altele.

AEP

Aep Transducers – Traductoare de forta, moment si presiune

AEP Transducers Italia are peste 40 de ani de experienta in domeniul traductoarelor pentru momente de torsiune & forte si este cel mai cunoscut producator italian in domeniu. Este o companie flexibila, care ofera pe langa produsele standardizate si solutii speciale.