Producatori instrumente moment, forta si presiune

Incepand din anul 2008, Adexx Industry asigura echipamente, etalonare, service, precum si consultanta in domeniile masurarii momentelor de torsiune, a fortelor si a presiunii. Majoritatea produselor noastre sunt insotite de certificate de calibrare inca din productie. Totodata, la cererea clientului, asiguram certificate de calibrare cf. ISO17025. Colaboram cu doar producatori instrumente moment, forta si presiune de calitate, cu traditie veche de zeci de ani, ce au facilitati de productie in Europa si Statele Unite ale Americii. Printre acestia se numara Gedore Torque, Gedore, AEP Transducers, Kolver, N-Gineric si Mark-10.

In lista noastra cu producatori instrumente moment, forta si presiune de mai jos veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie despre acestia.

producatori instrumente moment

Gedore Torque

Gedore Torque Anglia (fosta Torqueleader), ofera de peste 70 de ani solutii in domeniul surubelnitelor si cheilor dinamometrice, precum si a sistemelor de verificare si calibrare.

producatori instrumente moment

Gedore

Gedore Germania produce din 1919 scule de mana industriale, precum si o gama complexa de echipamente pentru strangeri controlate, domeniu in care care firma Adexx este specializata.

producatori instrumente moment

AEP Transducers

AEP Transducers Italia are peste 40 de ani de experienta in domeniul traductoarelor pentru momente de torsiune & forte si este cel mai cunoscut producator italian in domeniu. Este o companie flexibila, care ofera pe langa produsele standardizate si solutii speciale.

kolver

Kolver

Kolver Italia produce din 1989 surubelnite electrice industriale. Ofera calitate excelenta, flexibilitate, livrari & service prompte, la preturi foarte competitive in raport cu piata.

n-gineric

N-Gineric

Cu peste 20 de ani de experienta in compania detinuta anterior Microtec Systems, cei doi actionari si manageri tehnici au pornit de la 0 in 2011 cu N-Gineric (Germania), producand in prezent traductoare de moment rotative si statice cu tehnologie unica.

mark-10

Mark-10

Mark-10 SUA este din 1979 unul din „etaloanele” in domeniu – companie dedicata productiei de instrumente de masura si control pentru forte si momente de torsiune. Instrumentele Mark-10 isi dovedesc calitatea si precizia in numeroase aplicatii, in domenii precum automotive, medical, textile, farmaceutice, ambalaje, produse alimentare si multe altele.