Oferte | Preturi

Website-ul este unul de prezentare si nu functioneaza ca magazin online.

Deoarece in gama noastra de oferte Adexx se regasesc produse speciale pentru mediul industrial si laboratoare, preturile se ofera la cerere prin e-mail, cu discount in functie de cantitatea si configuratia acestora. Toate produsele din gama de oferte Adexx Industry sunt realizate de firme cu traditie de zeci de ani, cu facilitati de productie in Europa si Statele Unite ale Americii. Majoritatea produselor noastre sunt de asemenea insotite de certificate de calibrare inca din productie. Totodata, la cererea clientului, Adexx Industry asigura certificate de calibrare cf. ISO17025.

Prin gama noastra de oferte Adexx oferim solutia optima, completa in functie de aplicatie, de accesoriile necesare, certificate in forma simpla sau sub acreditare ISO17025, produse alternative, etc…Imediat dupa transmiterea cererii vom reveni cu oferta completa.

Gama de oferte Adexx

Exista mai jos cateva produse pentru care preturile sunt mentionate pe site: oferte Adexx speciale periodice, produse folosite la teste, produse scoase din program, accesorii de impact pentru industrie la preturi speciale, chei dinamometrice profesionale, chei dinamometrice cu alunecare, chei dinamometrice industriale, dinamometre cu traductor extern, dinamometre mecanice cu ceas, dinamometre mecanice cu arc, dinamometre digitale economice, greutati etalon in N.

produse teste

Produse folosite la teste / Oferte speciale

Chei dinamometrice, dinamometre, accesorii.

accesorii impact

Accesorii de impact pentru industrie la preturi speciale

Tubulare si imbusuri de impact INDUSTRIALE cu patrate de actionare 3/4″, 1″, 1.1/2″, hexagoane 19…120mm.

dinamometru

Dinamometru cu traductor extern max. 10To

655…880 Euro fara Tva.

adexx industry

Dinamometre mecanice cu ceas max. 500N

189 Euro fara Tva.

adexx industry

Dinamometre digitale economice max. 1000N

225 Euro fara Tva.