Servicii de consultanta, etalonare, service si inchiriere

Consultanta

Servicii consultanta Adexx Industry

Vanzare

instrumente profesionale masurare moment, forta si presiune

Etalonare

Etalonare chei dinamometrice, dinamometre si manometre

Service

service addex industry sibiu

Inchiriere

Inchiriere instrumente profesionale pentru masurare moment, forta si presiune
Asiguram servicii complete pentru produsele comercializate din segmentul de instrumente de masurat a momentului, fortei si a presiunii. In oferta de servicii adexx includem de asemenea consultanta, vanzare, suport tehnic, recalibrare, service si inchiriere – pentru unele dintre produse.

In ceea ce priveste consultanta inclusa in oferta de servicii adexx, daca timpul limitat nu permite cautarea sau alegerea produselor, te rugam sa ne trimiti cateva detalii si vom reveni in cel mai scurt timp cu varianta pe care o consideram optima, alaturi de detalii tehnice si economice complete. Plus de asta, daca ai o idee in legatura cu imbunatatirea unui proces, a metodei de strangere, masurare sau testare in proces, calibrare scule de strangere etc, pentru care nu exista un punct de pornire, te rugam sa ne transiti detalii si vom reveni cu un raspuns rapid si realist in cel mai scurt timp, indiferent de natura lui.

Pentru o selectie optima a echipamentelor ce urmeaza sa fie achizitionate, iti oferim si posibilitatea testarii lor sau a unor modele similare existente in stoc chiar la tine la sediu. Mai mult, in vederea determinarii capacitatii necesare, in oferta de servicii adexx intra si posibilitatea de a efectua anumite masuratori la sediul nostru:

Masuratori si teste cu chei dinamometrice cu ceas sau digitale.
Masuratori cu aparate digitale pentru etalonarea cheilor dinamometrice.
Masuratori si teste cu traductoare rotative de moment cu masurare de unghi si turatie + software cu posibilitate de trasare grafice si salvare a inregistrarilor.
Teste tractiune/compresiune cu stand motorizat, traductor deplasare si software cu posibilitate de salvare date si trasare grafice.
Masuratori si teste cu manometre digitale pentru presiune si temperatura si cu stand de presiune.
Majoritatea produselor noastre se livreaza cu certificate de calibrare de la producatori, iar atat pentru cele noi cat si periodic, pentru cele folosite asiguram re-certificare in forma simpla sau in conformitate cu ISO17025.